Qui som

M del Mar Caparrós. Presidenta de l’ACIAC

Diplomada en Infermeria.  Especialista en infermeria del treball (BSE  Prevenció). Postgrau en Medicina Tradicional Xinesa i Acupuntura del Campus Docent Sant Joan de Déu (Universitat de Barcelona).  Infermera acupuntora al Centre Mèdic Sant Andreu. Professora del Màster en Valoració energètica i acupuntura del Campus Docent Sant Joan de Déu.

Chiara Capece.  Vicepresidenta de l’ACIAC

Llicenciada en Obstetricia a la Universitá degli Studi di Roma “Tor Vergata”, Roma. Màster en Valoració Energètica i Acupuntura del Campus Docent Sant Joan de Déu (Universitat de Barcelona). Curs superior de Naturopatia i Teràpies complementàries, IPS, acreditat APENB. Llevadora a “Néixer a Casa”, Barcelona. Acupuntora a ANAM CARA, Barcelona.

Teresa Pujadas.  Secretària de l’ACIAC

Grau universitari en infermeria. Especialitat en infermeria geriàtrica. Infermera d’Equip d’Atenció Residencial (EAR) al Centre Sociosanitari El Carme, Badalona Serveis Assistencials. Màster en Medicina Tradicional Xinesa i Acupuntura del Campus Docent Sant Joan de Déu (Universitat de Barcelona). Professora del Màster en Valoració energètica i acupuntura del Campus Docent Sant Joan de Déu.

Montse Mitjans.  Tresorera de l’ACIAC

Diplomada Universitària en Infermeria amb experiència hospitalària. Comandament intermig amb experiència a Urgències i Medicina Interna (Consorci Sanitari de l’Alt Penedès). Màster en Medicina Tradicional Xinesa i Acupuntura del Campus Docent Sant Joan de Déu (Universitat de Barcelona). Màster Universitari en Lideratge i Gestió dels Serveis d’Infermeria (Universitat de Barcelona).